Miért fogjátok szeretni a first look fotókat?

Az esküvőtök napjának egyik legizgalmasabb része, amikor a délelőtti készülődés után először meglátjátok egymást teljes harcidíszben. A másik, amikor kiderül, hogy sikerül-e a sportcipőben begyakorolt nyitótánc magassarkúban és abroncsos ruhában. De ez legyen egy másik cikk témája, most maradjunk az “első pillanatnál”.
Igen, szépen magyarosan ezt hívjuk first look-nak.
Ha egy esküvői fotós is épp a környéken dolgozik, akkor ez a rész lesz a first look fotózás.

Szépek vagytok, frissek vagytok, a menyasszonyi ruha fehér, mint a patyolat, az ing élére vasalva, nyakkendő ilyen tökéletesen még sose volt megkötve, a smink gyönyörű, a frizura szebb már nem is lehet, erre készültetek hónapokig és itt a nagy pillanat, hogy végre meglássátok egymást.

Miért fontos, hogy ez a néhány perc meg legyen örökítve? Mert ez tényleg egyszeri és megismételhetetlen, és ha csak a saját esküvőmre gondolok, mindig jó visszanézni azt, amikor először megláttam a szerelmem igazán menyasszonyként, és teljes gőzzel belevághattunk a nagy napba.

És hogy miért fogjátok szeretni?
Mert őszinte képek lesznek! Mert semmi megrendezett nincs benne. Mert csak rólatok szól.
Mert ebben a pár percben biztos nem kell a menetrenddel foglalkozni, vagy, hogy készen van-e az étterem díszítése, vagy, hogy a nagyinak sikerült-e elfoglalnia a szobáját.
Mert ez a pillanat csak a tiétek.

…és persze azért is, mert néhány vicces kedvű menyasszony és rokon úgy szervezi a first look fotózást, hogy már a fotósnak is folyik a könnye a nevetéstől, és az itt készült képek nyugodtan pályázhatnak majd egy 10-es skálán a max pontszámra.

Egy igazán őszinte "First Look"