a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Miért jó, és mi is az a first look fotózás?

Az esküvő, a nap ami tisztán a szeretetről és a boldogságról szól, mindenki emlékezetében megmarad. Ennek a napnak az egyik legizgalmasabb pillanata amikor a menyasszony és a vőlegény először meglátják egymást.

De mi is ez a first look fotózás?

Ez egy viszonylag újnak számító elem az esküvői fotózásban, ami egy rövid pár perces fotózást jelent az esküvői készülődés után. A first look fotók ereje a teljesen őszinte meglepődésben rejlik. Valószínűleg minden vőlegény elképzeli valahogy a menyasszonyát, még úgy is, ha esetleg semmit se tud a ruhájáról, hajáról, csokorról. De azok a pillanatok, amiket esküvői fotósként átélhettem a párokkal azt mutatják, hogy a meglepetés, a csodálkozás mindig garantált.

Ez a pár perc az egész esküvői nap egyik legőszintébb, legmeghittebb része. Erre a kis időre biztosan sikerül elfelejteni az esküvő körüli dolgokat, és még mielőtt úgy igazán beindulna a nap, egy kicsit lehet kettesben lenni, egymásra figyelni, esetleg egy-két boldog könnycseppet kitörölgetni egymás szeméből. :) Itt még frissek vagytok, a ruhákon semmi gyűrődés, a smink, a haj teljesen rendben van, a nyakkendő tökéletesen megkötve, szóval most láthatjátok úgy egymást, ahogy arra az egész esküvő előtt akár hónapokig készültetek.

És esküvői fotósként miért tartom fontosnak, hogy az esküvői napotoknak ez a része meg legyenek örökítve? Mert ez tényleg egyszeri, megismételhetetlen pillanat, amit szerencsére a csillogó szemek, a menyasszony és a vőlegény tekintete nagyon jól visszaadnak, és bármikor jó visszanézni őket.