Vélemények

Akik szívesen ajánlanak

Lau&Zsigi

Gyomaendrőd, Körös Hotel

Ezek gyönyörűek! Újra nevettem meg sírtam, aztán megint nevettem és sírtam. Nagyon jól visszakaptuk a pillanatokat, tényleg nagyon imádjuk! Végtelenül boldogok vagyunk, hogy téged választottunk, és hálásan köszönjük a munkádat!

Heni&Peti

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Attól, hogy a "nagy nap" legyen életünk egyik leggyönyörűbb napja, már csak az fontosabb, hogy minden pillanat, ami olyan értékessé teszi ezt az egy napot, olyan formában kerüljön megörökítésre, ami évtizedek múlva is képes felidézni bennünk mindazt a szeretetet, szerelmet, izgatottságot, amit aznap átéltünk. Ehhez nem is választhattunk volna jobb fotóst, mint Gábor! Mind személyiségét, mind profizmusát tekintve szívből ajánljuk. Az általa készített képeinket nézegetve mintha csak visszarepülnénk az időben! A fotók érzelmessége, szépsége, minősége és színvilága pedig még a sok századik nézegetés alkalmával is lenyűgöz. És a rengeteg dicséret, amit a képei miatt kaptunk.. ! Nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ilyen lelkiismeretes, profi fotóst ismerhettünk meg a személyében, akinek nagyon élveztük a társaságát! Köszönjük!

Ivett&Andris

Monor, KultPince

Kedves Gábor! Már a honlapodat olvasva, és az ottani képeket nézve is úgy éreztük, hogy Te leszel a megfelelő fotós a Nagy napunk eseményeinek megörökítésére. Aztán ez az érzés tovább erősödött a személyes találkozó során, és a végeredményt látva azt kell hogy mondjuk: jól döntöttünk! A képek olyanok lettek, amilyeneket elképzeltünk. El sem tudtuk képzelni, hogy ennyire oldott hangulatban telhet egy kreatív fotózás, mint ahogyan Veled telt. Köszönjük az egész napos (és azutáni) munkádat, a rugalmas hozzáállást és a gyönyörű képeket!

Kriszti&Joci

Nagypáli

Gábor zseniális! Amennyire tartottunk attól, hogy kamera elé álljunk annyira nem kellett volna... Külön kéréseinket is szuperül fogadta, teljesítette. Abszolút nem éreztük magunkat feszélyezve, Gábor remekül oldotta a hangulatot, a képek pedig gyönyörűek. Köszönjük, hogy a segítségeddel bármikor újraélhetjük a Mi napunkat! Ha most visszamennénk az időben, és fotóst kellene választanunk, újra Őt választanánk.

Brigi&Bence

Vecsés, Airport Hotel Stáció

Esküvői szolgáltatóink közül a fotós kiválasztása okozott a legnagyobb fejtörést, a férjemnek nagyon magas elvárásai voltak. Aztán megtaláltuk Gábort! Nem is választhatunk volna nála jobbat! Szuper kedves és vicces. Mindenki, akinek megmutattuk a fotókat azt mondta, nagyon jó volt a fotós. Mi is így gondoljuk! Köszönjük szépen, Gábor! Reméljük még találkozunk!

Dóri&Balázs

Balatoncsicsó - Gergely Borház

Életünk legboldogabb napját bármikor újra átélhetem, ha végignézem Gábor gyönyörű képeit! Minden elképzelésünket felülmúlta. :) Köszönjük szépen, örök emlék marad!

Ági&Kozmin

Budapest - Új Tündérkert Étterem

Nagyon köszönjük a képeket, várakozáson felüliek! Csak a mai napon nem tudjuk hányszor néztük végig őket! Sikerült visszaadnod a nap és a buli hangulatát. Külön köszönjük, hogy velünk voltál, és nem tudod mennyire örülünk, hogy Téged választottunk. Csupa jó energia vett minket körül! Ebben nagyon nagy érdemed van neked is, Gábor! :)

Patrícia&Gábor

Balatonfüred

A legboldogabb nap volt amikor hozzámentem életem szerelméhez és Te megörökítetted ezeket az érzelmeket, melyekért soha nem lehetek elég hálás Neked! Amíg megírtam a fenti sorokat,pár könnycsepp is legördült az arcomon... pontosan ennyire imádom a fényképeinket :) Köszönjük, hogy a nagy napon nem "csak" fotósként voltál jelen, hanem igazi támaszként is.

Petra&Bandi

Hegymagas - Szászi Birtok

Juj, imádjuk a képeket, gyönyörűek. Köszönjük, hogy megörökítetted a napunkat, és hogy elkaptad a pillanatokat. És hát a látásmódod, ami miatt téged szerettünk volna, abszolút átjön a fotókon.

Orsi&Edvin

Veszprém - Hotel História Malomkert

Nagyon tetszenek a képek, szuper pillanatokat kaptál el, isteniek a fények, a szögek ahonnan megörökítetted a pillanatokat. Anyukám egyébként már vagy ötször végignézte a képeket, azt mondja az a legjobb bennük, hogy sok érzelem lett megörökítve és rengeteg a vidám, nevetős kép, ebből pedig az látszik, hogy nemcsak jó fotós, de jó ember is vagy, mert számodra is ezek a pillanatok értékesek!

Judit&Peti

Budapest - Széchenyi Kertvendéglő

Nagyon jól éreztük magunkat, de azt hiszem ez látszik is a képeken. :) Remélem még hallunk rólad, nagyon megkedveltünk! :)

Desireé&Gábor

Balatonalmádi - Pinkóczi Csárda

Köszönjük nagyon a képeket!!! Szenzációsak lettek :) Nagyon izgultunk, mert akkora rohanás volt az egész otthonlét, az esküvő és a visszaút, hogy annyi remény maradt, legalább a képek visszahozzák a szempillantásnak tűnő napunkat. VISSZAHOZTÁK!

Rami&Csabi

Tardos - Kemencés Fogadó

Hú, nagyon szépek a fotók! Tegnap este végignéztük Csabival, és jókat mulattunk. Igazán nagyon tetszenek a fotók! Örülünk, hogy Te voltál velünk ott aznap.

Lilla&Bence

Balatonfüred - Koczor Pince

Nem jutunk szóhoz! Mintha újra ott lennénk. Szuper volt minden, persze erre készül az ember, de azért ez felülmúlta az elképzelésünket is! Köszönjük Neked hogy ennyire tagja tudtál lenni a társaságnak!

Nóri&Attila

Vasad - Nádas Pihenőpark

Az esküvőnkkel kapcsolatos egyik legjobb döntésünk volt, hogy Gábort választottuk! Már a jegyesfotózáson sikerült egy teljesen természetes légkört teremteni, ami persze a képeken is meglátszik. :) Az esküvőnkön pedig nem maradt nem elkapott pillanat, a képek magukért beszélnek. :) Olyan képeket kaptunk, amiket végignézve újra átélhetjük az egész napot.

Kata&Szabi

Nagybarca - Didergő Tanya

Szívből ajánjuk Gábort bármilyen esemény megörökítéséhez. Néhány jó képért és a jegyespár kedvéért simán bevizibiciklizik a Balaton közepére és ha már mindenki elment a templomba és a párt ottfelejtik a szálláson, akkor szívesen elvisz a kocsijával. :) Keressétek bizalommal!

Szandi&Balázs

Gödöllő - Királyi Kastély

Mindenkinek szeretettel ajánljuk Gábor munkáját! Végtelenül türelmes, kedves és tehetséges fotós. Nagyon szeretjük az esküvőnkön készült képeket. Mindig örömmel nézzük vissza őket. Köszönjük Gábor! Örülünk, hogy megtaláltunk. :)

Megosztás