5 jó érv a jegyesfotózás mellett

A jegyesfotózás egy viszonylag újnak számító elem az esküvői fotózásban. Ezért teljesen érthető, hogy vannak olyan párok, akik nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy miért is jó ez az egész?
Kérlek, olvassátok el ezt az 5 gondolatot, hogy segítsen a döntésben.

Egy csodás képsorozat

Először is lesz rólatok egy jó hangulatú profi képsorozat. Általában a párok nem szoktak fotózásra járni, és a közös szelfiken kívül ritkán készül róluk fotó.
Ezek a képek emlékbe elrakva is nagyon jók, de akár fel lehet használni a meghívókhoz, kinyomtatva esküvői dekorációhoz, vagy akár vetítéshez is az esküvői vacsora alatt.

Ismerkedés a helyzettel

Az emberek többsége nem színész vagy modell, akiknek a munkaköri leírásában ott van, hogy fotózzák őket. Senkitől sem lehet elvárni, hogy egyből fesztelenül tudjon viselkedni a fényképezőgép előtt.
A jegyesfotózás alatt ezt a feszültséget teljesen fel lehet oldani.
Gondoljatok bele, hogy az esküvő napján amúgy is rengeteg más dolog jár majd a fejetekben. Sokkal lazábban fogjátok venni az egészet ha már túl vagytok a kamerával való ismerkedésen.

Ismerkedés a fotóssal

Egy személyes találkozó után már valamelyest közelebb tudtok kerülni az esküvői fotóssal egymáshoz. Viszont egy jegyesfotózás nagyon jó alkalom arra, hogy munka közben is tudjatok ismerkedni. Láthatjátok a fotóst dolgozni, és neki is nagy segítség, hogy megismer titeket jobban egy ilyen helyzetben.

Segít elképzelni az esküvői képeket

A jegyesfotózás alatt sok olyan kép készülhet, ahol olyan beállításokban fotózhatnak titeket, amik nagyon hasonlóak az esküvői ruhás, kreatív képek beállításaihoz.
Egy jegyesfotós képsorozat segít nektek is és a fotósnak is, hogy át tudjátok beszélni, mik azok a pózok amik nektek jobban tetszenek, mi az ami esetleg kényelmetlen volt egy kicsit, így már az esküvő napján sokkal több biztosan jó kép születhet.

Több idő – jobb képek az esküvő napján

A szuper esküvői képekhez idő kell. Egy kreatív fotózást az esküvő napján meg lehet csinálni 20-30 perc alatt, de ez az idő nem lesz elég a változatos képekhez.
Az előbbi pontokat összegezve, ha volt már korábban egy jegyesfotózás, az esküvő napján sokkal több idő marad a képkészítésre. Már megvan a közös hang, a fotós tudja, hogy mit szeretnétek, nektek sem idegen már a helyzet. Az egész lazább és jobb hangulatban telik majd.

Hogy még jobban kedvet kapjatok, és bele tudjátok képzelni magatokat a jegyesfotózásba, a Galériában találhattok több jegyesfotós sorozatot.