Ajánlat

Hadd meséljem el én a ti történeteteket!

Szeretnék ott lenni veletek az elejétől kezdve. Most nem az esküvői reggeli készülődésre gondolok. Már korábban is. Örülnék ha személyesen is találkozhatnánk az esküvő előtt. De ha ez nem oldható meg, jó lesz a Messenger, Skype, vagy bármi ami mindannyiunknak megfelel.

Szeretnélek megismerni titeket, beszélgessünk az esküvőtökről, mit szerettek csinálni munka után, hogyan isszátok a kávét, minden érdekel. Minél többet tudok rólatok, annál inkább azt fogjátok érezni az képeket nézegetve, hogy ez tényleg rólatok szól, ez valóban a ti történetetek.

Mire számíthattok tőlem az esküvőtök napján és utána?

Egész napra kaptok egy profi esküvői fotóst. Segítek bármiben, hogy kényelmesen érezzétek magatokat a kamera előtt. Nem fogom számolni az órákat, akkor kezdek amikor ti is, és éjfél-1-ig biztosan ott leszek veletek. Addig mindent és mindenkit megörökítek nektek.

Mi az a minden?

– Menyasszony készülődése
– Vőlegény készülődése
– Ruha, gyűrűk, kiegészítők, dekor
– First look
– Kreatív fotók
– Szertartások
– Násznép, csoportképek, csokordobás
– Nyitótánc
– Buli, tortavágás, menyasszonytánc

Mi történik az esküvő után?

– Az esküvőtök után 3 héten belül kész lesz az összes kép
– Nagyjából 700-800 db utómunkázott, nagy felbontású képet fogtok kapni
– A fotókat online galériába feltöltve adom át…
– …és a tapasztalat szerint itt jön az, amikor mindenki nagyon boldog, hogy milyen szuperek lettek a képek ( https://www.facebook.com/lswphoto/reviews )

Esküvői fotózás - 265 000 Ft

Egész napos esküvői fotózás a fent leírtak szerint, aznapi kreatív fotózással, a délelőtti készülődéstől éjjel 1-ig

Külön napi kreatív fotózás - 65 000 Ft

Ha az esküvő napján nem fér be a menetrendbe, vagy teljesen más helyszínen szeretnétek magatokról a képeket, akkor válasszátok ezt a 1,5-2 órás külön napi kreatív fotózást.

Jegyesfotózás az esküvői csomag mellé - 45 000 Ft

Csak akkor kérjétek a jegyesfotózást, ha szeretnétek egy jó hangulatú, laza, 2 órás fotózáson részt venni, ahol elsősorban készül rólatok egy tök jó fotósorozat, és ahol nem mellesleg jobban megismerhetjük egymást és szokhatjátok a fényképezőgép jelenlétét.

Kismamafotózás - 65 000 Ft

Közeledsz a 7-8-dik hónap felé? Akkor ez a legjobb időszak a kismamafotózáshoz. Szép kerek a pocakod, megvan az első kiscipő és kis ruha, már csak a jobbnál jobb képek hiányoznak.

Családfotózás - 65 000 Ft

Kellene egy tök jó kép a nagyinak karácsonyra? Vagy csak simán sose sikerül egyszerre az egész családnak rajta lenni egy fotón? Nagyon szívesen segítek bármiben. Jóidőben a szabadban, vagy télen stúdióban is megoldhatjuk. Ha meg esetleg a gyerekek rohangálva próbálják széttrollkodni a fotózást, az se baj, annál jobb lesz a hangulat és a végeredmény.

Prémium fotókönyv, 27cm x 27cm - 39 000 Ft

Keménytáblás, síkban nyíló, minőségi szövetborítású, valódi fotópapírra nyomtatott, profi nyomdában készítve. Ja, és a legjobb, legszebb képeitek vannak benne… soroljam még?

Prémium fotókönyv általatok választott képekkel

A technika és a digitális képek nagyon jó dolgok, de kézbe venni egy fotókönyvet és átlapozni az egy másik világ.
Válogassatok ki 60-70 képet, és elkészítem nektek a saját egyedi fotókönyveteket.
Ezt az albumot mindenki imádni fogja a családban.