Ruhaválasztás jegyesfotózásra

A jegyesfotózás különleges alkalom, és a megfelelő ruha kiválasztása segíthet abban, hogy kényelmes legyen a fotózás és szuperül nézzetek ki a kész képeken. Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a tökéletes ruhát a jegyesfotózáshoz.

Fanni & Gergő

Először is vegyétek figyelembe az évszakot és a helyszínt. Ha nyáron készülnek a képek, egy könnyű, szellős anyagból, például pamutból vagy sifonból készült ruha jó választás a kényelmes viselethez. Őszi, téli fotózáshoz egy hosszú ujjú ruha kabáttal vagy kendővel, sállal összeállítva melegséget és eleganciát kölcsönözhet.

Gondoljatok a fotók stílusára is. Romantikus, klasszikus megjelenés a cél, vagy valami modernebbet, könnyedebbet szeretnétek? A ruhátoknak tükröznie kell a fotók, beállítások hangulatát, ezért válasszatok olyan stílust, amely segít megőrizni az összhangot.

Fiúknak mindig jó választás – ha a stílusukhoz is passzol – a business casual viselet. A nadrág + zakó vagy feltűrt ujjú ing kényelmes, laza de mégis elegáns összeállítás.

Próbáljatok “összeöltözni”. Mind színválasztásban, mind stílusban. Egy csinos ruha mellett egy rövidgatya fehér sportcipővel lábszárközépig húzott zoknival nem biztos, hogy jó választás.

De a lényeg, hogy mindenképp olyan ruhát válasszatok, amelyben magabiztosnak és szépnek érzitek magatokat. Akár egy klasszikus fehér ruhát, akár egy merész, színes ruhát választotok, a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatok a jegyesfotózás alatt.